Pikantní krevety na kari
Budeme potřebovat:
- 2 balení mražených loupaných předvařených krevet
- 5 PL olivového oleje
- 3 KL grilovacího koření
- 1 KL kari koření
- solamyl
- 2 dcl bílého vína
- trochu vody
Postup:
Rozmrazené
krevety vložíme do misky, přídáme 3 PL olivového oleje a grilovací koření,
promícháme a necháme chvíli odležet. Na pánvi si rozpálíme 2 PL oliv. oleje a
vložíme obsah miskya restujeme na prudkém ohni cca 3 min, přidáme kari a opět
chvilku restujeme. Zalijeme vínem, necháme odpařit alkohol, poprášíme solamylem
(opravdu jen lehce) a resujeme... je-li omáčka moc hustá, přidáme vodu.
Já osobně
podávám krevetky s majdama s čerstvou křupavou bagetkou.
Dobrou!
Komentáře
Okomentovat