Pikantní krevety na kari



Budeme potřebovat:
  • 2 balení mražených loupaných předvařených krevet
  • 5 PL olivového oleje
  • 3 KL grilovacího koření                                                   
  • 1 KL kari koření
  • solamyl
  • 2 dcl bílého vína
  • trochu vody
Postup:
Rozmrazené krevety vložíme do misky, přídáme 3 PL olivového oleje a grilovací koření, promícháme a necháme chvíli odležet. Na pánvi si rozpálíme 2 PL oliv. oleje a vložíme obsah miskya restujeme na prudkém ohni cca 3 min, přidáme kari a opět chvilku restujeme. Zalijeme vínem, necháme odpařit alkohol, poprášíme solamylem (opravdu jen lehce) a resujeme... je-li omáčka moc hustá, přidáme vodu.
Já osobně podávám krevetky s majdama s čerstvou křupavou bagetkou.
Dobrou!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Má milá, rozmilá, neplakej... život už není jinakej

králičí "dršťková" polévka

Kuře na kari