Kuřecí prsní řízky po italsku



Recept je tuším z nějakého časopisu.
Budeme potřebovat :
  • kuřecí orsní řízky
  • 250g měkkého tvarohu
  • 2 trojúhelníčky taveňáku
  • 1 balíček zelených oliv
  • 1 KL bazalky
  • 3 stroužky česneku
  • trocha mléka
  • sůl
  • 1 velké rajče
Postup:
Omyté a osušené maso vložíme do pekáčku, nařízneme navrchu a vytvoříme tak kapsu(neřežeme z boku jako klasickou kapsu). V misce smícháme tvaroh, sýr, bazalku, najemno nasekany česnek a olivy, sůl a trochu mléka. Touto směsí naplníme kapsy, navrch položíme plátek rajčete, trochu podlijeme a dáme zapéct při 200 C 30 - 40 min.
Podáváme s bramborem, kroketami, atp.

Dobrou !

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Má milá, rozmilá, neplakej... život už není jinakej

králičí "dršťková" polévka

Kuře na kari