Kuře na kari
Tento recept
mám od své spolubydlící, není tedy můj vlastní, ale je opravdu velmi dobrý a
neobvyklý, takže jen do něj!
Budeme potřebovat:
- kuřecí prsní řízky
- 1 smetanu
- kari
- velké hrozinky
- sůl
Postup:
Nejprve si
dáme do misky hrozinky, které zalijeme vroucí vodou a necháme min 15 min
bobtnat.
Omyté a
osušené maso pokrájíme na kostky, osolíme a zprudka opečeme. Až se maso
zatáhne, posypeme ho kari a přisypeme scezené hrozinky. Opékáme dalších cca 10
min na mírném ohni, zalijeme smetanou a vše necháme lehce provařit až smetana
zhoustne.
Podáváme s
rýží nebo těstovinami.
Dobrou!
Bylo to moooc dobre :)
OdpovědětVymazatDíky :)
OdpovědětVymazat