Kuře na kari



Tento recept mám od své spolubydlící, není tedy můj vlastní, ale je opravdu velmi dobrý a neobvyklý, takže jen do něj!
Budeme potřebovat:
  • kuřecí prsní řízky
  • 1 smetanu
  • kari
  • velké hrozinky
  • sůl
Postup:
Nejprve si dáme do misky hrozinky, které zalijeme vroucí vodou a necháme min 15 min bobtnat.
Omyté a osušené maso pokrájíme na kostky, osolíme a zprudka opečeme. Až se maso zatáhne, posypeme ho kari a přisypeme scezené hrozinky. Opékáme dalších cca 10 min na mírném ohni, zalijeme smetanou a vše necháme lehce provařit až smetana zhoustne.
Podáváme s rýží nebo těstovinami.

Dobrou!

Komentáře

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Má milá, rozmilá, neplakej... život už není jinakej

králičí "dršťková" polévka